Dvadesetpetogodišnja Sabrina Nikolić iz Santa Ane kod Apatina uhićena je nakon što je otkriveno da je tek rođenog dječaka bacila u improviziranu septičku jamu. Nakon što je dijete zaplakalo, Sabrina se onesvijestila. Kad je nakon nekog vremena došla k sebi, dijete više nije davalo znakove života. Nije se micala, nije plakala. Sabrina je potom uzela pokrivač, zamotala dijete, iskopala rupu pored septičke jame u dvorištu i bacila dijete kroz nju, prenosi Kurir.


Tijelo bebe pronađeno je u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici. Sabrina supruga vratila se iz Mađarske, gdje radi, a kad je vidjela da je žena rodila i nema dijete, pozvala je policiju. Bebin leš pronađen je u improviziranoj septičkoj jami napravljenoj od starog bunara. Budući da se na bunaru nalazi teška betonska ploča, rodilište je iskopalo rupu pored nje i ubacio dijete u nju.

Inače, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila ovu obitelj, prenose srpski mediji. Prije manje od dva mjeseca izgubili su jednogodišnjeg sina Stefana. U vrijeme kada se dijete razboljelo u obiteljskoj kući, pored njega je tada bila trudna majka Sabrina N. Dječak je sjedio pokraj majke i pio mlijeko iz boce. Međutim, u jednom se trenutku zagrlio i počeo gušiti. Majka je skočila, pokušala mu pomoći, ali dječakovo je mlijeko otišlo u nos i usta. Hitna pomoć mogla je samo utvrditi smrt djeteta. Otac djeteta u to vrijeme nije bio kod kuće, već u Mađarskoj, na poslu.


Prema medijskim izvještajima o obitelji lošeg financijskog stanja, koja gotovo živi od socijalne pomoći. Christian je radio u Mađarskoj, a Sabrina je ostala s svoja tri sina. Mali Stefan bio je najmlađi. Njegova starija braća imaju tri i četiri godine.

Obdukcija je pokazala da je dječak umro od posljedica bolesti crijeva, na što do tog tragičnog dana ništa nije ukazivalo.

Preporuke
Loading..