Svingerski par otkrio detalje sa razvratnih tuluma: "Nastojimo uključiti i djecu, ali prvo neka vježbaju kod kuće. Divno iskustvo" - Lifesytledom

Svingerski par otkrio detalje sa razvratnih tuluma: “Nastojimo uključiti i djecu, ali prvo neka vježbaju kod kuće. Divno iskustvo”

Američki par Holli i Michael Bell zajedno su već devet godina, od kojih su se šest u braku i imaju dvoje djece iz prethodnih brakova.

Osim uobičajenih roditeljskih obaveza i kućanskih poslova, odlučili su voditi i svingerski život. Michael je to predložio svojoj ženi nakon što je to sam radio dva desetljeća, dakle i prije nego što su se upoznali. Bračni par iz Južne Kalifornije svoj odnos opisuje kao sporazumnu nemonogamnu vezu, ali oni su spremni vratiti se klasičnim okvirima ako stvari izmaknu ruci sa nekimdrugim parovima.

Gostujući u jutarnjem programu australijske televizije, neobični supružnici rekli su da svinganje funkcionira samo ako su partneri potpuno otvoreni jedni prema drugima i spremni za komunikaciju. Pozvani su u “svingersko odmaralište” gdje je odjeća stvar izbora a promjena partnera poželjna. Oni su također redovno prisutni na zabavama koje su prepune ljudi koji su spremni na ovu vrstu “intimnih” stvari. Međutim, oni ne pričaju ovo svojim prijateljima. Ne govore im ništa o svojim avanturama, samo pristojno odgovaraju na pitanja. Uglavnom, svi su prihvatili njihov izbor.

Što se njihove djece tiče, sin i kćerka su naravno znatiželjni. SIn ima 11, a kćerka 13 godina. Ali kako kažu Holli i Michael, polagano ih uvode u taj njihov svijet.

“Naravno da ih ne vodimo sa nama u klubove. Tamo je sve samo za punoljetne. Premladi su. Ali nastojimo pričati sa njima otvoreno o svemu što se tamo dešava, tako da njih dvoje jako dobro znaju kako stvari stoje. I oni su odnedavno počeli prakticirati ove aktivnosti, ali za sada još uvijek samo privatno. Moj sin me pitao da li bi mogao dovoditi svoje drugove iz škole kući, a dobio je potvrdan odgovor od mene. Najbolje je da se upuštaju u to sa vršnjacima, nikako sa starijim ljudima koji će ih iskoristiti.”

Oboje roditelja potvrdili su da svojoj djeci ne brane ni biseksualne aktivnosti, ako to oni tako žele.

“Ja čak imam i neki predosjećaj, zovite to roditeljska intuicija da moj sin već ima momka, zapravo nekog iz razreda na kojeg je bacio oko. Ah, djeca tako brzo odrastaju”

Loading..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply