Vjerujemjo da ste svi barem jednom čuli o tome da se jednoj djevojci potajno sviđa najbolji drug njenog momka, ali i obratno i to vam uvijek bilo jako ružno i neiskreno prema osobi sas kojom se oni nalaze u vezi.
Upravo o jednoj takvoj situaciji pričamo u današnjem članku, a ova ispovjest se pojavila na društvenim mrežama, koja je naišla na veliki broj komentara što samo dokazuje tu činjenicu da je se veliki broj ljudi našao ili se nalazi u opisanoj situaciji.

Naiome, ova djevojka je navela da dolazi iz Hrvatske, te isto tako je navela da ona ima dugu vezu sa svojim momkom, ali da joj se potajno jako sviđa najbolji drug njenog momka.
Ona je navela da je taj drug sušta suprotnost od njenog dečka, da je mnogo bogat i da vozio bijesno auto, a to je uvijek privlačilo kod nje, i ona je samo čekala pogodnu priliku kako bi poduzela nešto. Njen momak je otputovao van države zbog nekog posla, pa je ona odlučlila da nešto uradi,.

Ona je njega pozvala na piće, a on je odmah pristao, te su se našli u jednom otmenom hotelu.
Nakon nekoliko pića on joj je dao ključeve od sobe i rekao joj da ide gore i da ga sačeka.
Ona je sva sretna njega poslušala i otišla u sobu i zauzela zavodničku pozu na krevetu čekajući ga da on dođe. Međutim, kada nakon nekih sat vremena on nije dolazio, ona je obukla bademantil i sišla do restorana da vidi gdje je on.
Kada je došla njega nigdje nije bilo i ona je upitala konobara gdje se on nalazi da bio joj on rekao da je on otišao i da ona mora da plati račun za piće ali i za sobu koja je koštala preko 120 eura.

Nakont toga ona je njega nazvala, ali je prethodno ostavila ličnu i mobitel kako bi otišla kući da donese novac, a da bi ona njega pitala šta je uradio, on joj je odgovorio da je ona sponzoruša i poklopio joj slušalicu,

Da li mislite da je dobila što zaslužuje?

Preporuke