Svi znaju da je Marina Darkova vjerenica prava bomba, ali tek kad vidite kakva je bombetina njena mama, neće vam biti dobro - Lifesytledom

Svi znaju da je Marina Darkova vjerenica prava bomba, ali tek kad vidite kakva je bombetina njena mama, neće vam biti dobro

DARKO LAZIĆ JE PJEVAČ KOJI SE PROTEKLIH MJESECI U JAVNOSTI POJAVLJIVAO VEĆINOM ZBOG NEGATIVNIH STVARI, ON JE NEDAVNO PREŽIVIO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU KOJA GA JE KOŠTALA ŽIVOTA UMALO.

Poznato je kako je Darko bio u vezi sa Anom Sević, ali kad se razveo, uplovio je u romansu sa Marinom Gagić, s njom sada očekuje prinovu u porodici, uskoro će postati otac još jednog djeteta pored svoje kćerkice Lorene koju je dobio sa Anom.

Aktuelna Lazićeva djevojka je jako atraktivnog izgleda, ipak, kad vidite njenu majku, neće vam sigurno biti dobro. Naime, mama zaista pakleno izgleda, mnoge muškarce je bez daha ostavila, sada je jasno od koga je Marina svoju ljepotu naslijedila.

Lazić je u martu svoju djeovjku zaprosio, majka se uslikala sa kćerkom nedavno, vi sada možete vidjeti kakva bomba je mati Marine.

Valja napomenuti da je Lazić posljednja žarišna točka uglavnom u medijima zbog svog unakaženog načina života i problema s drogom i alkoholom, što ga je gotovo uhvatilo i dovršilo. U posljednje vrijeme čak je rečeno da je Lazić bio u vrlo lošim odnosima s Anom Sević, pa čak i nagađati da se ne primjenjuje na kćer Lorena.

Naime, poznato je da Lazić već neko vrijeme ima problem i da mu se teško podnosi rehabilitacija, a čak se spominje da bi se pjevač mogao zaglaviti u ulozi pjevača jer je imao problema sa zakonom ili zbog kršenja određenih pravila.

Categories: Najnovije

Leave A Reply