Svi se sjećamo velike krize prije nekoliko godina s izbijanjem pandemije koronavirusa. Virus je bio izuzetno opasan i izazvao je zatvaranje cijelog svijeta. Sjećamo se svih mjera zaštite koje smo morali poduzeti, kao što su karantin, nošenje maski i rukavica i ostanak kod kuće. Sjećamo se i svih bolesnih ljudi i mnogih umrlih. Bilo je to jako teško vrijeme za sve. Iako je prošlo nekoliko godina, još uvijek imamo taj strah. Kad god neko zakašlja ili kihne u našoj blizini, to nas vrati u ono vrijeme kada smo se svi plašili da ćemo se razboljeti.

Pop pjevači su često vrlo aktivni na društvenim mrežama, a mnogi od njih koriste društvene mreže kako bi pomogli u izgradnji i održavanju svojih karijera. Odnedavno pjevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus izazivaju zabrinutost svojim internet aktivnostima. Katarina je na Instagramu objavila snimak sebe i Ljube kako izgledaju pijani i veoma umorni, a Ljuba kašlje tokom celog snimka.

Podsjećanja radi, Ljuba je već nekoliko godina u sretnom braku sa Katarinom , a na pitanje šta je najbitnije da bi ljubav odoljela svim iskušenjima kratko je odgovorio:

” Tolerancija, razumijevanje i prije svega jake emocije. Nisam uopšte ljubomoran, možda sam bio ljubomoran na samom početku. Izgradili smo odnos pun povjerenja, nije ljubomorna ni Katarina iako radim noću i okružen sam ženama” – rekao je Ljuba nedavno za medije

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here