Čuvena glumica Ivana Jovanović, koja je tumačila lik Nede u seriji “Grijeh njene majke”, javila se iz Amerike, gdje živi već godinama unazad. Ovaj kratki snimak kruži društvenim mrežama, a u tom snimku se pojavljuje čuvena Neda iz već spomenute serije, a njen snimak je izazvao veliki broj reakcija, i mnoge je ostavio u čudu, a mnogi su se i zabrinuli zbog onoga što poznata glumica govori:”  Ćao! Nismo se vidjeli osam godina. Izvinjavam se ako sa(u)m r(u)azvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda” – rekla je Ivana na početku videa koji se masovno dijeli društvenim mrežama.

Kako je istakla, trenutno živi u prelijepom Ajdahu, ali u stvari, kako kaže, živi po cijeloj Americi, a na snimci, oko nje se vidi veliko dvorište:”  Stalno putujem! Živjela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelijepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. vijeku” – navodi bivša glumica, te otkriva kako sječe drva, da ide u kupovinu, pa se pohvalila i svojim dvorištem, te je istakla kako se osjeća fenomenalno

Podsjećanja radi, Ivana se sa svojim sinom Viktorom odselila u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Jedno vrijeme je u jednom restoranu radila kao kreativni menadžer, ali i kao instruktor joge, pričala je kako je okružena poznatim facama, a svojevremeno je izjavila i ovo: ” Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu”

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here