Branko Đurić Đura nadaleko je poznat po svojim glumačkim i komičarskim ulogama, mada malo ko zna da on ima nasljednicu koja je krenula njegovim stopama, a pored toga je prava ljepotica. Zala Đuroć je nedavno napunila 24 godine, a priča o njenom imenu je svima posebno zanimljiva: ” Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je mama Tanja Ribič, Đurina supruga, inače isto glumica i pjevačica.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva i majčina. A ono što je odvaja od većine je njen izgled, i njene fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama privlače veliku pažnju, jer Zala posjeduje neobičnu ljepotu. Već je glumila u nekoliko filmova, a prije šest godina izdala je i pesmu “Šele zdaj”, koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bejbisiterka. Kaže da je sa ocem uvijek imala otvoren odnos, te da joj je on velika podrška kada je njena karijera u pitanju: ”

”Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača” – rekla je svojevremeno Zala za medije te je dodala:

” Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umjetnost nije bila cijenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san.”

Osim Zale, Branko Đurić sa svojom suprugom tanjom ima i kćerku Elu koja se isto bavi glumom, te sina Filipa iz prvoga braka

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here