Tanja Savić jedna je od nove generacije estradnih zvijezda koja je posljednjih godina postala izuzetno popularna u zemljama bivše Jugoslavije. Poznata je po sjajnim nastupima i predviđa se da će se njen uspjeh nastaviti.Prije otprilike dvije i po godine, završio je još jedan buran period u životu mlade pjevačice. Dugo je proživela pravi pakao zbog svog bivšeg supruga Dušana Jovančevića. Nakon njihovog raskida, odveo je njihove sinove u Australiju bez njene dozvole. Vijest o njegovim postupcima brzo je izazvala pometnju u medijima, a mjesecima su objavljivani detalji iz njihovog privatnog života.

Tanja se sudskim putem borila za starateljstvo nad sinovima i posle mnogih suđenja uspela je da ih dovede u rodno Smederevo. Tamo ih je njena porodica obasipala ljubavlju i podrškom. Tanja je dugo potiskivala svoje jake emocije, ali su joj sinovi bili motiv da nastavi da se bori.

Svoje sinove Maksima i Đorđa pokušava da povede kroz život pravim putem, a s obzirom na to da su u adolescenciji, očinska figura će im sigurno nedostajati. Međutim, Tanja to pokušava nadoknaditi na svoje načine. “Dobio sam starateljstvo, a što se tiče posjeta, otac se ne oglašava, ne znam šta da kažem na to. On ih ne viđa. Za svoju djecu bih možda izdržao taj strah i stres da samo su oni bili srećni, nastavila bih tako, da je njihova želja da ga vide, ali mi u društvu ne možemo. Tata ih ne zove”, rekla je jednom Tanja.

Iako se u proteklih godinu dana povezivala sa mnogim javnim ličnostima, među kojima je i aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, nije poznato da li je pjevačica u svoj život uvela novog muškarca. Rekla je da želi da se posveti jednom muškarcu za kojeg smatra da je pravi, a potajno želi i treće dijete. “Volela bih da imam ćerku, zvala bi se možda Alisa.” – kazala je Tanja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here