Megan Markl promijenila je potpuno svoj stajling otkako se udala za princa Harija – ali jedan detalj je uvijek pratio.

S razlogom ne napušta svoj šešir – koji je važan detalj na mnogim događajima, pa i sad kad je postala dijelom kraljevske porodice.

Otkako je postala suprugom princa Harija, Megan Markl je svoj stil promijenila uveliko. Napustila je svoj, dotad ustaljen i uobičajen, američki ležeran stajling, elegantnijoj odjeći dala primat, ali je put od Amerike do Velike Britanije preživio jedan detalj u njenom izgledu.

Opšte oduševljenje izazvala je pojava vojvotkinje od Saseksa – Megan Markl, na Vimbldonu. Ležerna, ali opet sa dovoljno doze elegancije – baš potaman odjevena za sportski događaj. Pravi Vimbldonski, uz jedan detalj.

Riječ je o panama šeširu brenda Madewell, koji je Megan iz svoje rodne Amerike donijela i novim životnim uslovima ga prilagodila. Šešir je za polufinale Vimbldona, a ujedno i prvi javni događaj na kome je vojvotkinja bila sama, mada u društvu Kejt Midlton – pun pogodak bio.

Uz Ralf Loren prugastu košulju plave i bijele boje i svijetle pantalone visokog struka, pravu je dozu prefinjenosti davao, koja ovaj kultni sportski događaj svakako prati.

I prije par sedmica primijećen je isti šešir na polo meču, na kome se vojvotkinja sa svojim suprugom pojavila – princem Harijem, dok je bila u još ležernijoj odjevnoj kombinaciji.

On je i na već obrisanom profilu na društvenim mrežama bio važan detalj, te na brojnim filmskim događajima. Izgleda da to za Megan i nije neki običan šešir – već vjerni pratilac do nove porodične luke, koji nije ostavljala nikako na svom putovanju iz domovine.

I čini se da to ne planira uraditi.

Preporuke
Loading..