Nekako je u posljednje vrijeme postalo veoma popularno da poznate ličnosti iz naše regije, pripadnici estrade ili šou biznisa, na društvenim mrežama, na kojima su većina veoma aktivni, objavljuju neke svoje slike iz mladosti i tako pokazuju koliko su se promijenili na bolje ili na gore za sve te godine, i veoma često svoje pratitelje ostave bez riječi i u nevjerici, jer su neke razlike u izgledima baš drastične i većina njih baš i nije na bolje, posebno kada su muškarci u pitanju. Za Dragana Marinkovića Macu(54) se zna da je jedan od zaposlenijih glumaca u našoj regiji, a uz sve svoje obaveze on dosta vremena provodi i na društvenim mrežama, pa je tako objavio i ovu svoju fotografiju iz rane mladosti, a uz nju je poručio:

“Žvot se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve…”- stoji u objavi. Nije prošlo mnogo , a njegovi pratioci su krenuli da komentarišu njegovu objavu, pa su neki od komentara:  “Opa, sarajevska raja”, ”Baš si bio medeni dječak”, “Jesi bio lijep”, ali bilo je i komentara poput: “E Maco, Maco šta učini od sebe čovječe?”. Podsjećanja radi, Macina supruga, koja je dvije decenije mlađa od njega je po zanimanju frizerka, koja je za samo nekoliko mjeseci veze uspjela da navede macu da opet stane pred matičara, mada je nakon razvoda od posljednje žene dao obećanje da se više nikada neće ženiti:

” Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život” – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here