Već smo nekoliko puta donosili razne mozgalice i pitalice i svjesni smo da ste u riješavanju istih stvarno se pokazali jako dobrim i da ste vrlo lako pronalazili razna riješenja, pa stoga vam i u današnjem članku donosimo neku mozgalicu, a kada su one u pitanju one stvarno mogu da predstavljaju jedan vid zabave za vas, ali i cijelu porodicu ili ukoliko se nalazite u društvu prijatelja.

 

Pored toga što one predstavljaju jako dobar vid zabave i da malo skrenemo misli sa ovih strašnih tema kojima smo svakodnevno okruženi, one su dobre u tome da razvijamo svoje moždane vijuge i svoje aktivnosti.

Kao što moramo svoje tijelo da održavamo i da ga držimo aktivnim tako bismo trebali i naš mozak držati aktivnim a to možemo da postignemo raznim mozgalicama, zagonetkama ipitalicama.

Naime, kada je riječ o ovoj današnjoj mozgalici ona je postala mnogo djeljenja na durštvenim mrežama i izauvala je jednu veliku polemiku, a ono što biste trebali da uradite jeste da se dobro koncentrišete i da uključite sva svoja čula.

Na njoj vidite nekoliko majmuna, a vi biste trebali da kažete koliko majmuna vi vidite na ovoj slici.

Naravno, mi ćemo vam pomoći u tome, ali bismo voljeli kada biste sami mogli da riješite ove zagonetke jer one nemaju funkcije ukoliko vam mi pomažemo.

Da li ste uspjeli? Ukoliko niste odgovor se nalazi ispod.
.
.
.
.
.
.


Da li je bilo teško? Koliko vremena vam je trebalo da pronađete tačan odgovor?

Preporuke