Kao grom iz vedra neba je u javnosti odjeknula vijest da je poznati pjevač Darko Lazić ponovo stao na ludi kamen, i to ovoga puta sa svojom izabranicom Katarinom, sa kojom je već neko vrijeme u emotivnoj vezi. Kako su mediji u Srbiji saznali, Lazić je svoje sudbonosno DA izgovorio u velikoj tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a intimnoj ceremoniji vjenčanja je prisustvovalo tek nekoliko prijatelja, a dok se Darkova majka Branka i ostatak njegove porodice nije pojavio. Tim povodom se u medijima oglasio i Drakov rođeni brat Dragan, koji je priznao da se sa bratom nije čuo više od sedam dana, te da u porodici niko ne zna da li se to vjenčanje stvarno desilo:

” Darko i ja se nismo čuli vise od nedjelju dana. On je lud, ali ne znam da li je bilo vjenčanja. Valjda bi mi kao bratu nešto rekao. On i Kaća su na putu, koliko znam, ovdje nije dolazio. Mada, kod njih se nikad ne zna! Kad se čujemo znati ću detalje, za sad mi se ne javlja. Nisam se ni sa majkom čuo, bar bi ona nešto rekla da zna” – istakao je Dragan za medije.

Podsjećanja radi, Darko i Katarina izgovorili su sudbonono “da” 8. decembra, u opštini u Novom Sadu u prisustvu samo nekoliko ljudi. Laziću je ovo drugi brak po redu, a prije ovoga je bio u braku sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima i kćerku Lorenu. Isto tako se zna da je bio vjeren sa Marinom Gagić, ali ju nije oženio, a i sa njom ima sina Alekseja.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here