Vjerujemo kako ste svi barem jednom imali priliku da pronađete neke stvari u svojoj hrani koje po svemu ne bi trebale da budu tu, a ukoliko se vama to nije desilo sigurno ste to vidjeli na nekim primjerima koje ste mogli da pronađte na internetu ili društvenim mrežama.

Ljudi u većini slučajeva dijele takve stvari po društvenim mrežama, tako da kažu i ukažu na te probleme kako bi svi mi obratili pažnju kada nešto kupimo i hoćemo da pojedemo.

Naime, jedna takva stvar, a samo još gora se desila jednoj ženi iz Velike Britanije koja je naime kupila jedno čokoladno jaje svom djetetu, a kada je otvorila to jaje ugledala je nešto sasvim neobično.

Ona je cijelu tu situaciju odlučila da podijeli na društvenim mrežama uz opis da su oni jaje pokušali da otvore, ali je onda iz jajeta ispalo nešto na kuhinjskom stolu što je podsjećalo na malog žutog crva.

Međutim, tome nije bio kraj, te je ona brzo uzela telefon i krenula snimati nastavak otvaranja tog jajeta, a kako su njih dvoje išli dalje sve je bilo gore i gore.

Ona je naglasila da je to jedna prava noćna mora za jednog roditelja i odmah je pomislila na to šta bi bilo da je ona to jaje dala svom djetetu.

Kako smo mogli očekivati odmah se obratila proizvođaču i prodavaču tog jajeta, a dobila ej odgovor iz te kompanije kako će oni poslati kutiju u kojoj će ona poslat jaje kako bi oni u svom sjedištu uspjeli otkriti u čemu je problem i zbog čega se to desilo.

Ukupno je ona u tom jajetu pronašla četiri crva i onda su zamotali jaje te primejtili da je rok jajetu istekao prije godinu dana, pa su to jaje bacili, jer ona ne želi nikakvu naknadu za to nego samo da želid a upozori ljude da su ovakve stvari moguće.

Vaš komentaR?