Prelijepa Tara Milutinović, koja polako osvaja glumačku scenu u Srbiji, nedavno je imala premijeru svog prvog filma “Ala je lep ovaj svet” na kojoj je zasjenila sve sa svojim holivudskim izgledom. Ona polako počinje da dobija sve zapaženije uloge i mnogi smatraju da joj slijedi velika karijera. Ona je inače široj javnosti poznata kao najbolja prijateljica Anastasije Ražnatović, a malo ko zna da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Bore Milutinovića, ali ne samo to.

Tamara je nasljednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. A sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljica ima još jednu kćerku Dariu.

Malo ko zna da je Tamara završila dva fakulteta, te je prvo diplomirala Ekonomski fakultet, a onda je shvatila da je gluma ono u čemu se najviše pronalazi, pa je završila i Fakultet savremene umjetnosti u klasi Vide Ognjenović: ‘‘ Prvo sam završila ekonomiju, voljela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i vidjela sam sebe kao neku uspješnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesretna u kancelariji, osjetila sam se kao da sam pobjegla od sebe” – otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

Ona je istakla kako je u svemu imala veliku podršku svoje mame: ” Sjetila sam se kako sam se osjećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja” – zaključila je Tara. Osim velikog glumačkog talenta Tamara je veoma darovita i kada je muzika u pitanju, a mediji su je bili zapazili još 2013 godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog djeda.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here