Bojana Stamenov se proslavila prije par godina, kada je predstavljala Srbiju na Eurosongu gdje je pokupila sve moguće simpatije. Pored dobrog i jako specifičnog glasa, Bojana Stamenov je specifična i po svojoj kilaži, koja se mora se ipak priznati jako dobro stoji, i lijepo se nosi sa svime time. Bojana Stamenov doista nema problema kad je riječ o samopouzdanju, uopće nema problema sa svojim izgledom, uvijek je spremna na zdravu dozu humora, onako kako prihvaća ili na šali na svoj račun, ama baš nikada se ne naljuti, budući da je to podiže na razinu jako simpatične osobe na društvenim mrežama.

Sada vam donosimo da sami uvjerite kako to izgleda u kupaćem kostimu, da li ste ikada mogli da zamislite taj prizor? Bojana Stamenov nas je sve iznenadila ovim videom, što mislite o njoj kao ličnosti? Sviđa li vam se način na koji pjeva, ili vam se sviđa način na koji izgleda ili ne?Bojana Stamenov nas je oduvijek ostavljala bez riječi sa svojim pjevanjem, pjesma koju je izvela na Eurosongu i dalje je u našim glavama, i rado se pjevuši po kafićima .Čitav svijet je moj, a ovu su pjesmu pjevale mlade generacije na glazbenim emisijama poput Pink Zvijezde, Pink Stars, Grand Zvijezde, kao i mnogim drugima.

Njene će se pjesme pjevati u narednim godinama- Što biste nam mogli dodati o svemu ovome? Kako vam se sviđa Bojana Stamenov kao osoba, ali i kao izvođač?

Preporuke