Vjeruemo kako nema osobe u regiji koja ne zna ko je Radmila Savičević, ali vjerujemo isto tako da je pozantija javnosti kao Riska, a ona je jedna od najvećih glumaca na našim prostorima koja dolazi iz Kruševca.

Kada je riječ o Radmili ona je dugo vremena i oduvijek osvajala naša srca, tako što je maestralno odigrala svaku ulogu u kojoj se nalazila, a mogli smo je vidjeti u serijama kao što su Srećni ljudi, Kamiondžije,. Pozorište u kući i mnogo drugih i serija i filmova.

Ona je svakako bila jedna od glumica koje su imale izvanredni talenat i glumica koje su u svakom trenutku znale da nasmiju i rasplaču publiku

Ona je naročito bila simpatična mnogima kada je došla u starije doba kada je ona preuzela razne uloge majki i bakica, naročito jer je znala kakav je naš mentalite pa joj i nije bio neki problem da se ona unese u lik.

Imala je razne nadimke od kojih mi pamtimo Riska, koji je dobila po svojoj ulozi Ristane iz Srećnih ljudi, a u stvarnom životu je imala nadimke kao što su bili Vuka i Rada.

Ona se udala za Božidara Savičevića koji je isto tako bio glumac.

U nastavku donosimo jednu njenu fotografiju iz njenih mlađih dana, pa možemo da vidimo da je ona bila prava ljepotica, mada je neki nisu ni prepoznali.
Ono što je sigurno jeste da je bila veoma lijepa a i to da je ona ostala jedna od omiljenih glumica iz bivše Jugoslavije.

Vaš komentar?

Preporuke