Svi ismijavaju Megan Markl zbog obuće koju je izabrala: smiješno je, ali ona baš ovo mora nositi - i za to ima jako dobar razlog - Lifesytledom

Svi ismijavaju Megan Markl zbog obuće koju je izabrala: smiješno je, ali ona baš ovo mora nositi – i za to ima jako dobar razlog

Megan Markl ne izlazi iz štikli ni kad je u potpunosti taj tip obuće neprikladan za određenu priliku. Ipak, to nije do nje, a u nastavku otkrivamo koji je pravi razlog za to.

Kad je stadionom Megan prošetala zajedno sa svojim suprugom u Dablinu na štiklama, na društvenim mrežama je nastao pravi urnebes.

Možda bi i bio opravdan podsmijeh na račun vojvotkinje od Saseksa koja gazi i po fudbalskom terenu u elegantnim i vrtoglavo visokim potpeticama, da to zaista Megan i želi, ali čisto sumnjamo u to.

Megan uvijek i svuda nosi štikle. To i nema toliko veze sa elegancijom i stilom – a evo i iz aprila slučaja, kad je isto tako posjetila sa princom Harijem univerzitet Bat i ponovo tamo štikle nosila, mada je bila u ležernoj kombinaciji.

A zbog čega to Megan radi? Jednostavan je razlog – razlika između nje i Harija je u visini 18 cm. Ako bi ona u ravnom bila, na slikama bi u potpunosti neskladno djelovali i sirota Megan je na štikle osuđena i onda kad neće da ih nosi.

Ipak, u ovom sosu nije Megan jedina – samo se prisjetimo trikova kojim se princ Čarls služio da bi viši djelovao u odnosu na Dajanu.

Bez obzira na sve, korisnici koji ostavljaju komentare po društvenim mrežama i nisu tako blagi, te pišu da to uopšte nije razlog da nosi štikle, naročito kad šeta po fudbalskom terenu. Da je to razlika od pola metra, pa hajde i nekako, ali ovo je pretjerivanje, napisala je jedna korisnica.

Šta vi mislite o ovome?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply