Da su ljudi spremni na sve i svašta samo zbog pet minuta slave, to smo mogli da se uvjerimo već milion puta na razne načine i od mnogih poznatih i nepoznatih osoba. Sa pojavom društvenih mreža to je postalo još i izražajnije, pa sada mnogi preko Instagrama ili Facebooka pokušavaju da na razne načine skrenu pažnju na sebe, da steknu popularnost koja bi im eventualno promijenila život na bolje. Tako je i ovaj mladi ukrajinski par se vezao lisicama tri mjeseca, da bi testirali svoju ljubav

Aleksandar i Viktorija doputovali su u Kijev za Dan zaljubljenih vezanih ruku kako bi pokazali svetu da li ljubav, kad ste sa dragim/dragom tri meseca 24 sata dnevno može da pobiedi, a Aleksandar je ljudima iz medija rekao i: “Raditi ćemo sve zajedno. Ići u toalet, na tuširanje, spavati ćemo u isto vreme, šetati ćemo. Idemo na rekord”– Kako nemaju ključ od lisica, onaj koji poželi da odustane od svega ovoga će lisice morati da isječe, a za to će navodno da bude zadužen Vitalij Zorin iz ukrajinskog Nacionalnog registra za rekorde.

Zorin je pregledao ovaj par prije nego što su se pozdravili da bi se uvjerio i da su Viktorija ali i Aleksandar svojom voljom u svemu ovome. Tako će ovaj par u naredna tri mjeseca sve svoje aktivnosti i zanimljivosti koje im se dešavaju da dokumentuju na društvenim mrežama, a Aleksandar je kroz smijeh na sve to dodao i: “Čuli smo da su mnogi parovi odustali poslije mjesec dana, najviše dva. Naš cilj su tri mjeseca. Nadam se da se nećemo toliko posvađati da ćemo uništiti ovo što imamo zbog rekorda”