Svjetske društvene mreže su pune video klipova i zanimljivih fotki, koje se u posljednjih mjesec dana poojavluju i pokazuju šta ljudi rade u vrijeme izolacije. POkazuju koiko im je zapravo dosadno, i šta sve neće uraditi ne bi li zaradili malo pregleda i povećali sebi gledanost i popularnost.

Međutim, današnja priča se ne doživljava kao nešto ludo, već je samo jedan čin romantike koji je po svemu sudeći izumro u današnje vrijeme. Gdje su se izgubile sve te vrijednosti? Zašto više nema ljubavi kao nekada prije? Sve je postalo plastično, a romantika se desi jednom u par mjeseci. 

Ova cijela romantična priča desila se u dalekim Sjedinjenim Američkim Državama. Ovaj djedica ima 88 godina starosti, i sve to ga nije spriječilo da pokaže svu svoju ljubav prema svojoj ženi. Nik Avtegs iz Votertauna je pokazao da romantika još uvijek živi u njemu. On je tako iznajmio dizalicu da bi došao do ljubavi svoga života. 

14 marta je kod njih počela izolacija i zabrana izlaza starijim od 65 godina. Njegova supruga Marion ima 61 godinu, i on je imao jaku želju da je vidi. Dobio je dopuštenje od staračkog doma da se sa dizalicom popne do njenog prozora. On kaže da je nije vidio punih 10 dana i nije više mogao da izdrži, tako da je sa dizalicom došao do njenog prozora. POgledajte u video klipu kako je to izgledalo. Ostanite kući…

Preporuke