Da li postoji žena na ovom svijetu koja ne bi voljela da ima veće grudi? Svakako da bi svaka htjela za 1 broj da ima bar malo punije grudi, bez obziira na to koliko ima godina na svojim leđima. Dosta njih koristi razno razne recepte za povećanje istih, neki pribjegavaju i plastičnoj hirurgiji, ali uzalud, ništa se ne dešava po tom pitanju. Međutim, nijednoj nije palo na pamet da proba sa nekim vočem ili povrćem. Kako to uraditi? Donosimo vam odgovor u nastavku.Jeste li znali da postoje voće i plodovi koji vam stežu prsa, i to da izgledaju jako lijepo i prirodno? Ako jedete ove namirnice redovito, nećete morati brinuti zbog ljepote i svog poprsja, koji će dobiti potpuno drugačije dimenzije, i bićete sigurno privlačniji.

Priroda se od samog početka brinula da nam pruži sve što nam je potrebno kako žene uopće ne bi trošile puno novca na razne kemijske pripravke i plastične operacije, zašto se uopšte trošiti? Žene samo trebaju potražiti spas u jednako zdravom voću, ili povrću koji u sebi sadrži supstancu za rast mliječnih žlijezda.
Na primjer, ako niste znali, grožđe sadrži jednu finu supstancu, također antioksidans, koja se naziva resveratrol. Veoma povoljno utječe na starenje, točnije, usporava proces, ali ima i vrlo pozitivne učinke na srce i krvne žile, te mliječne žlijezde koje će naglo da buknu ako više konzumirate bijelo grožđe.

Nakon grožđa, možete krenuti i  s povrćem, a to je brokula koja je izuzetno zdrava. Osim brokule, sulforafan sadrži i kupus, a ako ne možete uzgajati povrće u svojoj bašti, nabavite klice brokule koje su bogate ovim spojem i imaju vrlo ugodan okus, poput lagane salate – savjetuju liječnici. Brokula je puna jako zdravih šećera.

Preporuke