Sve što radite zaustavite: Melanija se pojavila u potpuno prozirnoj bijeloj haljini i pokazala koliko savršeno izgleda i sa 48 godina (Foto) - Lifesytledom

Sve što radite zaustavite: Melanija se pojavila u potpuno prozirnoj bijeloj haljini i pokazala koliko savršeno izgleda i sa 48 godina (Foto)

Melanija Tramp trenutno suprugu u Briselu pravi društvo, gdje se povodom NATO samita obreo predsjednik Amerike.

I koktel je došao na red poslije samita, a upravo je prva dama Amerike bila glavna zvijezda istog. Gospođa Tramp stigla je na proslavu u gala stilu, te se pojavila u haljini koja je zagarantovala da će na nju biti usmjereni svi pogledi!

Lijepa Slovenka se odlučila za komad visoke mode koji libanski dizajner Eli Sab potpisuje, a cijena iznosi nevjerovatnih 7.450 dolara.

Radi se o raskošnoj toaleti izrađenoj od najfinije čipke i tila uz sitne tufnice midi dužine, Mada je haljina prozirna, ispod nosi postavu u boji kože, tako da je očekivano Melanija uspjela vrhunsku eleganciju pokazati, a pritom bez da ima i trunke vulgarnosti.

Ona je haljinu odjenula uz diskretne salonke u boji kože, a zaboravila je ovog puta na nakit i ostale modne aksesoare, zato što je sasvim dovoljan ovaj luksuzni komad za ‘vau’ efekat.

Isto tako, Melanija se odlučila i ovaj put za svoju prepoznatljivu frizuru s nježnim talasima, koja joj perfektno i pristaje, a potrudila se i da posve adekvatan bude njen mejkap prilici i da ne bude isuviše napadan.

Da zaključimo, sve u svemu – izabrala je takvu kombinaciju da je njeno izdanje za čistu desetku, naročito kad se prisjetimo da ova dama već 48 godina ima!

Kako se vama sviđa njen stil – da li biste i vi nosile ovako nešto za posebne prilike i koja njena odjevna kombinacija vam se najviše dopala za sve ove godine tokom kojih smo imali priliku da je viđamo? 🙂

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply