Čini se da još uvijek nije gotova saga oko slučaja vanbračnog sina poznatog pjevača narodne muzike Miroslava Ilića, koji je završio i na sudu, nakon zahtjeva pjevačeve nekadašnje ljubavnice Mirjane Antonović, da se sudski potvrdi da je Ilić otac njenoga sina Devona. Krajem maja je sud donio i konačnu presudu da popularni pjevač jeste Devonov otac, a to je na društvenim mrežama objavila i Devonova majka Mirjana, koja se pohvalila kako je dobila slučaj, ali kako se čini, sve to još uvijek nije gotovo. Ona se ovih dana na društvenim mrežama ponovo obratila svojim pratiteljima, te se izvinula što je nije bilo duže vrijeme, pa je objasnila dokle se stiglo sa suđenjem, i zbog čega cijeli taj proces traje još uvijek:

” Kao što već znate, Viši sud je donio presudu da su Devin i Miroslav otac i sin. Poslije te odluke Miroslav je odlučio da preda žalbu na Apelacioni sud, bez obzira na to što već i ptice na grani znaju istinu” – napisala je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, i dodala da čeka rešenje, te je u svojoj objavi napisala i ove stvari:

” Dvije sudije bile su unaprijeđene i prebačene sa Višeg suda u Apelacioni upravo kada je trebalo da počne naše suđenje, tako da smo morali sve ispočetka. Zbog toga se slučaj odugovlačio još šest godina. Čula sam da se Miroslav nada da će mu se uzvratiti usluge. Da li je to istina ili ne, uskoro ćemo saznati” – zaključila je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, a nama ostaje samo da pratimo dalji razvoj situacije u ovome slučaju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here