Aca Bulić u emisiji govori o stanu Ane Ćurčić koji je Zvezdan Slavnić prokockao, a potom otkriva da li će je podržati ako odluči da se pomiri sa njim. Kada je kuma došla u posetu, rekla je da je Ana izgubila stan i da će pričati o tome. Priča se da je Zvezdn bio kockar. Da li je moguće da je zbog njega izgubila stan, a on postao podstanar? — upitala je Anna.

 

“Sve je moguće. Znam da više nekretninu nema. Sve te žene koje su prošle kroz turturu i ispale drugari, desi se šta se desi – rekao je on.- Žena ima i svoje dvoje dece. Biti toliko laf i izgubiti stan pored dva deteta i imati poverenja da će neko to moći da povrati zbog kockarskih dugova” – rekla je Ana.- Sve srećne porodice liče jedne na drugu,a sve nesrećne porodice su nesrećne na svoj način – rekao je on.

“Pre koliko je bilo to sa stanom? – pitala je Ana.- Skoro – rekao je on.- Da li ste u kontaktu sa Aninom decom? – pitala je Ana.- Trude se da ne gledaju. Potresno im je – rekao je on.- Ana je i dalje u ulozi lafice koja ne želi da priča. Ovo sad možda i opravdava njene rolerkoster emocije. Žena je dala svoj stan zbog njegovih kockarskih dugova” – rekla je Ana.

“Kad god se desi tako neka tragedija, za neke ljude je raskid gori od smrtnih slučajeva. Kad neko umre, pa ga nema pomiriš se. A kad raskineš umireš za nekim. Nije lako, posebno ženi – rekao je on.- Šta kažu deca za Zvezdana? – pitala je Ana.- Nisam hteo da ulazim toliko duboko. Razgovarali smo oko Ane i njih i nekim problemima ako imaju. Osetio sam da su loše i da treba da pomognem ako mogu – rekao je on.- Da li biste podržali Anu ako bi odlučila da se pomiri sa Zvezdanom? – pitala je Ana.- Bih jer je to onda ljubav. Ja bih oprostio javnu prevaru. Ali ne mislim da će ona oprostiti”– rekao je on.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here