Nataša Riter rođena je u Novom Sadu, a već deset godina živi u Sremskim Karlovcima. Ima 53 godine i radi na novosadskoj Akademiji tehničkih nauka. U svemu tome nema ništa posebno i važno, ali njezina je životna priča ipak vrlo specifična. Odnosno, sada je majka 11-godišnjakinje koju je rodila u 42. godini života.

 

Priča svoju neobičnu priču u nadi da će inspirirati druge žene i obitelji koje su možda protiv svoje volje odustale od ideje roditeljstva.

 

– Bivšeg muža sam upoznala kao tinejdžerica. Bila je to ljubav na prvi pogled, mlada i puna planova za zajednički život. Trajalo je oko 20 godina. Kao i svaka djevojka u vezi, htjela sam se ostvariti kao majka. Sanjam o tome kakva će biti naša beba i nadam se da ću imati djevojčicu za koju sam oduvijek znao da ću je nazvati Diane. Nakon princeze Diane, jer mi je ona najdraži lik. Ne zato što je princeza, već zato što me je osvojila njezina dobrota, ljudskost i osmijeh. Međutim, godine su prolazile. Mjesec za mjesecom, godina za godinom, ništa – počinje Nataša priču za “Blic”.

 

 

Kako je rekla, što se bliži četrdesetoj, sve joj je teže. Sve njezine prijateljice rađaju djecu, a njezin je svijet ispunjen tugom.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here