Sve je oduševila u ljubičastoj haljini, ali svaku mladu bi razbjesnio Brenin drugi stajling (Foto) - Lifesytledom

Sve je oduševila u ljubičastoj haljini, ali svaku mladu bi razbjesnio Brenin drugi stajling (Foto)

Na veliki dan bile su sve oči uprte u porodicu Živojinović i do najsitnijih pojedinosti se analizira svaki stajling poznatih zvanica.

Lepa Brena je oduševila prisutne na crkvenom vjenčanju Prije i Filipa Živojinovića svojom odjevnom kombinacijom koju je izabrala, u koju je prekrasan šešir uklopila i ljubičastu haljinu. Korisnici na internetu u komentairma pišu da je vjenčanje bilo kao iz bajke, a sigurno ćete se i sami složiti s time.

View this post on Instagram

Thnks so much💋👍@balossaws ❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Prisutne je Lepa Brena na crkvenom vjenčanju Aleksandre Prijović i svog posinka Filipa oduševila svojom kombinacijom, u koju je uklopila prekrasnu ljubičastu haljinu i šešir koji nas podsjeća na one koje na vjenčanjima kraljevske obitelji viđamo. Međutim, u neku ruku je druga odjevna kombinacija koju je izabrala za ovu priliku, problematična.

Naime, jutros je Brena zvanice dočekivala u dvorištu svoje kuće na Bežaniji i to odjevena od glave do pete u bijelo. Samo mlada bi prema tradiciji trebalo da bijelo nosi na dan vjenčanja, a ovaj običaj je Brena zanemarila, iako ga je ispoštovala u crkvi prilikom ceremonije.

Njena majka Borka izabrala je za kćerkino vjenčanje jednostavnu haljinu u nijansi boje slonove kosti, a zelenu haljinu dekorisanu volanima izabrala je Filipova majka.

Cijelo vjenčanje bilo je kao iz bajke – mlada pjevačica Aleksandra Prijović i posinak Lepe Brene, Filip Živojinović, stigli su na svoje vjenčanje u bijeloj kočiji koju su vukli bijeli konji.. baš kao da je izašla pravo iz knjige o Pepeljuzi, zar ne?

View this post on Instagram

Nasa princeza Aleksandra i mame💪🤩👍❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Inače, za vjenčanje je Prija izabrala tri vjenčanice koje je mijenjala ovisno od prilike, a slavlje se na kraju završilo velikom svadbom u restoranu.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply