Neko na koga smo navikli da stalno pravi skandale, afere i ko svakim danom uživa da bude na naslovnim stranam jeste kontroverzna pjevačica Jelena Karleuša. Jednostavno ne može da prođe dan, a da se Jelena ne spomene u medijima na bilo koji način.

Dovoljno je samo da bacite pogled na njenu društvenu mrežu Instagram, na kojem ona ima preko 2 miliona pratilaca, i da vidite koliko na svakin ačin pokušava da privuče pažnju na sebe. Vjerovatnoća je da baš iz takvih razloga ova srbijanska Diva kako sebe naziva, nema problema sa finansijama bilo kakve vrste. Ona je non top u trendingu što se tiče stajlinga, znamo da kupuje samo najskuplje krpice, i ništa drugo ne želi da obuče na sebe. Ona svakako i na ovaj način privlači pažnju na sebe, kako na Balkanu, tak i šire, što smo imali i priliku da vidimo kada je jedna poznata američka pjevačica podijelila Jeleninu sliku sa stajlingom koji je tada nosila, i rekla da je fenomenalan.

Ono što je kod nje na klimavim nogama, kako se piše jeste zapravo njen brak sa Duškom Tošićem. Kako pišu mediji, da su oni u braku samo rade svoje dvije kćerke, i ko zna šta će da se desi kada njih dvije budu punoljetne. Mošda postoji mogućnost i da se Jelena po drugi put razvede. Kada je tek krenula sa svojom karijerom, ona je bila u braku sa Igorom Karićem, poznatim sinom od braće Karića, kojisu tada bili jedni od najjačih ljudi u Srbijii,a koji su tada psojedovali svoju BK televiziju.

Taj njhov brak je potrajao oko dvije godine, i on je pukao upravo zbog Jelene Karleuše. Ona je tada bila uhvaćena u autu sa tjelohraniteljom braće Karića, i Igor je tada podnio zahtjev za razvod. Ostaje nam da vidimo samo da li je Duško uspio promjeniti Jelenu ili nije, i šta će se dalje izdešavati.