Svadba stoljeća: Sjećate se njega i Karleuše, čija svadba i dalje nije zakonski okončana iako je prošlo 12 godina - Lifesytledom

Svadba stoljeća: Sjećate se njega i Karleuše, čija svadba i dalje nije zakonski okončana iako je prošlo 12 godina

Mada je prošlo 12 godina otkako je Jelena Karleuša svoju prvu svadbu imala, još uvijek nije okončana prema zakonu. Jelena se zaklela na vječnu ljubav 2004. godine kad se udala za Bojana Karića.

Nije puno vremena prošlo od toga i ona se razvela od njega.

Jelena se nije pred crkvom razvela, pa se može reći da je još uvijek sa Bojanom u braku, zato što se udala za njega u crkvi Petra i Pavla.

Vjenčanje je bilo spektakularno i bila je svadba stoljeća, ali nažalost dogodilo se to da se razvedu nakon samo 4 mjeseca.

Nisu se kako treba ni razveli, već su samo građanski brak poništili, a broji se i dalje da su u braku zato što nisu podnijeli zahtjev nikako do sad da se razvedu i pred crkvom, što je jako čudno za sve nas.

Ipak, oni su svojim putevima krenuli, nastavili su dalje i uplovili su u druge brakove.

Bojan se Mašom Karić oženio veoma brzo i to nakon tri godine i sa njom u braku dobio blizance, a Jelena se odmah sljedeće godine udala za Duška Tošića, inače poznatog fudbalera i sa njim u braku dobila dvije kćerke.

U crkvi se naravno nisu više vjenčali, ni Bojan, ni Jelena i tako su se samo pred matičarem zakleli na vječnu ljubav.

Pravi krivac bi se trebao utvrditi da se poništi ovaj crkveni brak – ali veoma je čudno što taj crkveni razvod nisu pokrenuli do sad, a u posve druge brakove su ustupili i sa drugim partnerima.

Možda su ih obaveze preokupile?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply