Suze i jecaji zbog Vesne Rivas: Njena smrt je potresla učesnike Parova, svima su suze u očima, bolno je - Lifesytledom

Suze i jecaji zbog Vesne Rivas: Njena smrt je potresla učesnike Parova, svima su suze u očima, bolno je

Vesna Rivas je danas odlučila ispričati jednu priču o svojoj majci, tj. o njenoj smrti, kroz suze je o njoj pričala. Sa jedne strane, ostaje joj stalno ta bol što nije bila uz nju u zadnjim trenucima.

Tog momenta, tih dana sa druge strane, znala je, vidjela je po njoj kako ona odlazi, da je gotovo, sa 84 godine je gotovo, započela je Vesna, a potom nastavila:

Značilo mi je, kakvi, mislim da s vama budem, vi ste mi pomogli prebroditi sve to, da se malo normalizujem, da stvarnost prihvatim kazala je Vesna dok su je tješili ostali.

Nijemo su je slušali svi ukućani, suze u očima su svima bile dok je pričala o tome.

Podaci s kojima je potrebno pokrenuti biografiju Vesne Rivas, upućuje na činjenicu da je njezino pravo ime Vesna Čavić.

Vesna Čavić, poznata po pseudonimu Vesna Rivas, rođena je 23. kolovoza 1965. godine u Beogradu, gdje je odrasla, izgradila glazbenu karijeru i danas živi.

Vesna je djetinjstvo provela uz majku Millianu, a njezin otac Nikola, koji je bio proporcionalan činjenici da nije imala ni brata ni sestru, bili su najveća i često jedina prava i sigurna podrška u životu.

Kao dijete kojoj je usmjerena maksimalna roditeljska pažnja, Vesna kao djevojka bila je posvećena različitim aktivnostima koje je uspješno uskladila sa školskim obvezama.

 

Categories: Najnovije

Leave A Reply