Kada su privatni, intimni snimci u pitanju, vjerujemo da je na području bivše Jugoslavije sve nekako krenulo kada se u javnosti pojavio Severinin intimni snimak sa broda na kojem je bila sa svojim tadašnjim oženjenim ljubavnikom, i kada je ispalo da se taj video sasvim slučajno našao u javnosti, da ga je neko bio ukrao i objavio, a cijeli taj slučaj je bio prava bomba u regiji. On je naravno uticao da Severinina popularnost u regiji naglo skoči, te je nakon toga postala i bila neko vrijeme najveća pop zvijezda na ovim prostorima. Nakon toga su još neke pjevačice i glumice pokušale da naprave istu stvar, ali niko nije uspio da digne svoju popularnost kao što je to bila učinila Severina

Tako se zna da i pjevačica Tea Tairović ima jedan takav snimak, na kojem se vidi kako na razne načine zadovoljava svoga dečka, a i njena karijera je tada naglo porasla, te danas Tea zna da uzima i po 10 hiljada eura za svoj nastup, a nekada je uzimala po par hiljada. Naravno da je ovakav trend kod slavnih osoba započeo u Americi, te su poznati snimci na kojima je glumica Pamela Anderson. Manje je poznato da i poznata TV voditeljica Suzana Mančić ima dva svoja takva privatna snimka koji su se pojavili u javnosti, da bi nedavno Suzana imala i jednu veoma neprijatnu situaciju u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Ognjen je u jednom trenutku rekao Suzani da će da pusti jedan njen famozni video snimak, da bi Suzana na to rekla:  “Nemoj da se*eš! O čemu pričaš? Ma daj nemoj da me zezaš!”, a nakon toga je pogledala taj sporni video snimak na kojem ona ima jednu bezazlenu scenu sa Franom Lasićem, sa kojim se poznaje preko 40 godina, te su mediji jedno vrijeme bili pisali i da su njih dvoje u emotivnoj vezi.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here