Zlatan Ibrahimović je jedan od najpopularnijih fudbalera na svijetu i često dolazi na naslovnice kako u stranim tako i u domaćim časopisima.Često se nađe na metikomentarisanja i to uglavnom negativnih zbog svojih određenih stavova ali njega to ne zanima. Njegov oštar karakter i neosporan talenat svrstali su ga na vrh mnogih rang-lista, što ga čini jednim od najuspješnijih fudbalera današnjice. Stoga ne čudi tolika medijska pomama oko njega i njegove supruge Helene Seger, koja je također česta tema na društvenim mrežama.

Heleninim modnim odabirom ističe se na fotografijama svog popularnog supruga fudbalera, ali ona nije tipična “fudbalska žena” koja traži medijsku pažnju. Naprotiv, uvijek se trudila izbjeći pretjerano eksponiranje u javnosti. Sviđa nam se iz tog razloga.

Poznato je da Seger dugi niz godina radi kao model. Verovali ili ne, ona je sada u svojim 60-im godinama i još uvijek može da se pohvali dobrim izgledom i vitkom figurom, o čemu svjedoče nedavne njene fotografije snimljene na ulicama Milana. Porodica tu živi prvenstveno zbog profesionalne karijere Ibrahimovića, koji važi za fudbalskog asa u regionu.

Helena se ne trudi da impresionira javnost, a kada se vidi u javnosti, obično je opuštena i nosi udobnu odjeću poput dukserice i helanki. Ovaj put nije bilo drugačije, jer je Helena uočena kako šeta svog psa, a lokalni mediji brzo su objavili snimke na društvenim mrežama. Njen izgled i ponašanje oduševili su mnoge njene pratioce, koji se pitaju da li je za njen dobar izgled zaslužna posebna dijeta ili rutina vježbanja. U svakom slučaju, jasno je da Helena izgleda bolje od mnogih mlađih žena.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here