Malo je poznato da je supruga Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger, već bila bogata prije nego što je ušla u vezu s bosanskohercegovačkim fudbalerom. Tokom Zlatanovog boravka u Malmeu, Helena je bila poznata švedska manekenka, poznata širom Skandinavije po svom upečatljivom plavokosom izgledu i zadivljujućoj lepoti. Par ima dvoje djece, Maksimilijana i Vincenta, a Helena također vodi vlastiti uspješan posao, donoseći znatan iznos prihoda. Uprkos njihovom trenutnom uspješnom partnerstvu, Helena je njihov prvi susret opisala kao sve samo ne ugodan, prepričavajući ga kao bolno iskustvo.

Helena priča da je prvi put srela Zlatana kada je on imao 21, a ona 32 godine. I pored utvrđene karijere i finansijske stabilnosti, Zlatan, koji je došao iz drugog svijeta, pokazao je interesovanje za nju. Međutim, njihov prvi susret nije bio idealan jer je Zlatan svojim Ferrarijem udario u njen auto. Helena nije bila impresionirana njegovim blistavim satom i istaknutim nosom i izrazila je neodobravanje, ali se činilo da Zlatan uživa u pažnji.

Supruga Zlatana Ibrahimovića, uprkos poodmakloj dobi, nije pribjegla plastičnim operacijama kako bi promijenila svoj izgled. Uprkos tome što ima bogatog muža, zadržala je svoj posao i veoma je poštovana u poslovnoj zajednici. Ona je igrala značajnu ulogu u pomaganju Ibri da razvije svoju karijeru i ponosi se što je drugačija od ostalih fudbalera. U početku nije imala kućnu pomoćnicu, a uprkos tome što je bila nezadovoljna pojedinim aspektima svog fizičkog izgleda, nije se odlučila ni za kakve kozmetičke zahvate. Ne voli kupovinu i radije šeta crvenim tepihom u jednostavnoj odeći nego u svečanoj haljini.

Da Helena ne daje prednost modi i njenom izgledu, vidljivo je i na slikama koje je uslikala u Majamiju. Jednog prekrasnog, suncem ispunjenog dana, ona i njen supružnik izveli su svoj potpuno novi Ferrari na prolazak. Za tu priliku, Helena se odlučila za svoj omiljeni ansambl koji se sastoji od bijele majice i farmerki, uparen sa tenisicama i šeširom koji joj pokriva kosu. Ovaj gest je istakao njenu prizemljenost, dokazujući da uprkos svom bogatstvu, ona ostaje tipična supruga i majka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here