Supruga vladara Dubaija je nestala još u februaru: Tek sad su se pojavile informacije gdje se nalazi - Lifesytledom

Supruga vladara Dubaija je nestala još u februaru: Tek sad su se pojavile informacije gdje se nalazi

Već u veljači, princeza Haya, ili Hararit bin Hussein, koja je imala 45 godina, nestala je iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i pobjegla od svoga supruga, koji je također šejh i vladar Dubaija, Muhammad bin Rashid el Maktoum, koji ima 69 godina. Prema informiranijim izvorima, najvjerojatnije je da je princeza tražila azil u Njemačkoj, što je izazvalo krizu u diplomatskim odnosima dviju zemalja.

Princeza Haya nije napustila dom s praznim rukama, pa je uzeo više od 56 milijuna dolara za početak novog života sa svojom djecom, što je također vodila. Sheikh je zamolio Berlin da isporuči princezu kući, koju su njemačke vlasti odmah odbile. Iz tog razloga, oslanjajući se na njih, princeza je odabrala Njemačku kao krajnje odredište, a ne Veliku Britaniju.

Očigledno, Šeiku je i dalje izuzetno teško nositi se sa svim nedavnim događajima oko svoje supruge, jer je prvi put u 28 godina propustio slavni derbi na Epson Dauns trkalištu, iako svi znaju da je on veliki obožavatelj trkaćih konja, i konj utrka svoju strast. Očito je da sada ima važnijih problema s kojima se mora nositi u svom životu.

Kada je njegova supruga zabrinuta, svi se slažu da je ona iznimno atraktivna žena, koja očito više nije htjela podnijeti tiraniju svoga muža koji je bio naviknut na sve po svom, pa je htjela svojoj djeci dati malo drugačiji život od onog koji je imala je dok je bila s njim.

Categories: Vijesti

Leave A Reply