Nedeljko Bajić Baja jedan je od najpopularnijih pjevača u regionu. Oduvijek je imao uspješnu karijeru, zahvaljujući velikim vokalnim sposobnostima i kvalitetu njegovih pjesama. Međutim, malo ljudi zna da je nekada bio u braku sa atraktivnom manekenkom.

Baja se od 2013. godine zabavlja sa Ivanom, lepoticom iz njegovog spota za pesmu “Mokri do kože”. Ivana je devetnaest godina mlađa od Baje, a podarila mu je dvoje dece: sina Marka i ćerku Milicu. Međutim, nakon pet godina braka, par se razveo. Iako više nisu u braku, ostali su u prijateljskim odnosima.

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno – ispričao je pevačev prijatelj

Nedeljko Bajić Baje nikada nije demantovao niti potvrdio navode da je imao vezu sa drugom ženom, a njegova supruga je ostala misterija za javnost. Ipak, otkrio je da nikada nije želio javno da eksponira svoju porodicu jer su njegov posao i privatni život dvije odvojene stvari.– Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao – ispričao je pevač svojevremeno.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here