Ljetna sezona je iza nas, kao i sunčani intervali kada smo se uveliko kupali po raznim plažama na Jadranu. Svima su ostale neke lijepe uspomene, a društvene mreže su frcale od ovakvih fotki koje ostaju zauvijek na internetu. nekome ostaje lijepo sjećanje, dok neko bude uslikan bez svoje dozvole u nekim radnjama koje i nisu baš puno primjerene.Sigurni smo da ste u brojnim prilikama na društvenim mrežama naišli na neke slike koje su vas razočarale, nije tajna da smo često razočarani postupcima nekih ljudi, pogotovo onih koje poznajemo. Danas ćete imati takvu priliku u našem članku, vidjeti nešto takvo.

Netko je odlučio podijeliti video djevojke koja je odlučila dobro iskoristiti vrijeme na plaži uz svoju omiljenu knjigu, a usput je pripremila i kesicu košpi koje je pojela dok je čitala. Ono što je učinila s oljupinama, odnosno kako ih je samo bacila pored sebe, naljutilo je mnoge ljude, pa su postavili to smeće koje je ostalo iza nje, na sve društvene mreže.Stvarno je ružno vidjeti takvo nešto, pogotovo što se na ovako ružan način zagađuje okoliš druge zemlje u koju je došao na odmor , a onda se ponaša ovako neprimjereno, a još je i žensko.

Voljeli bismo čuti i vaše mišljenje, jer su mnogi mislili da je autor snimka pretjerao i da se ta djevojka nije previše strašno odnosila prema flori i fauni i da je sada zaslužila tako oštru reakciju.

Što mislite o svemu ovome? Kako se vi ponašate kada odete na neku plažu i odmarate u ležaljci?

Preporuke