I dalje broj jedan tema u svijetu  jeste pandemija korona virusa, a svakog dana sve je više jasnije da je virus korona nešto više od samog virusa jer vidimo kako je pandemija sve više počela da diktrira sve u svijetu i svaki sgement života, a tu ne možemo da ne spomenemo ekonomiju, pa i dešavanja u cijelom svijetu, a ono što je najgore jeste da je pandemija negativno uticala an sve ljude kada je u pitanju finansija, jer su mnogi nažalost ostali bez posla i bez bilo kakvog vida primanja.

Vidjeli smjo prije nekoliko dana kako su se stvorile velike kolone automobila u Teksasu, koji čekaju hranu, a to su u većini slučajeva osobe koje su ostale bez posla

Prema riječima medijam podijeljeno je preko 300 tona hrane, ali isto tako i ćurki jer je ovih dana veliki praznik Dan zahvalnosti.

Pored svega pisali smo nekolio puta o raznim simptomima korona virusa, ali isto tako pominjali smo osobe koje su imale korona virus i koji su imali nikakve ili veoma blage simptome.

Na osnovu toga urađeno je nekoliko istraživanja, a naročito se tim problemom bavio Izraelski medicinski institut za zdrvlje, gdje su oni došli do veoma zanimljivih otkrića, a tiču se osoba koje su imale korona a da to nisu ni znali i da su je prestojali.

U većini slučajeva se pokazalo da su te osobe imale problema sa disanjem u vidu otežanog disanja, a pored toga nisu imali i blago povišenu temperaturu, dok kod onih osoba koje su imale blage simptome pokazuje se da su mali veća oštećenja pluća, dok oni koji su imali težu sliku oni su na kraju iz svega izašli sa veoma malo oštećenja plućnog krila.

Vaš komentar?