Stravična nesreća Srbiju zavila u crno: Kamion smrti se zakucao u kombi pun ljudi, samljeo mu sina (19), jauci se čuli do neba (Foto) - Lifesytledom

Stravična nesreća Srbiju zavila u crno: Kamion smrti se zakucao u kombi pun ljudi, samljeo mu sina (19), jauci se čuli do neba (Foto)

Igor Veličković iz Kragujevačke Rače u stravičnoj nesreći kod mjesta Gornja Trnava na autoputu Niš – Beograd izgubio je svog 19-godišnjeg sina.

Otac i sin krenuli su u Leskovac zajedno na posao kombijem punim radnika, kada je kamion smrti naletio na njih, a i njegovo dijete bilo je među trojicom stradalih. Igor je zadobio lakše tjelesne povrede, ali je zbog gubitka sina u izuzetno teškom stanju, te i dalje ne može da se povrati od šoka zbog svega što je doživio. Osam radnika povrijeđeno je u nesreći, a vozilo je posve smrskano.

Doktoru i prisutnima u KC Niš sav skrhan od bola rekao je da je izgubio sina s kojim je pošao na put. Vidno je potresen i u suzama ispričao da ga je zadesila neviđena tragedija, a da je inače porijeklom s Kosova i Metohije.

-Pošli smo zajedno raditi, imali smo neke planove. Nakon što se pokvario kombi, neko je izašao vani, a neko ostao unutra. Propisno smo se parkirali u zaustavnoj traci. Pozvali smo telefonom da kažemo kako kasnimo i čekali smo da stigne šlep služba. Mislim da smo u jednom trenutku svi vidjeli kako kamion u punoj brzini ide prema nama, ali mislili smo da će nastaviti auto – putem. Ono najgore se desilo – kratko je ispričao Veličković, koji se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Nišu.

Policija u toku dana nije dopuštala slikanje, ali jasno može da se vidi da je prav put na toj dionici, dok će se istragom pokazati zbog čega je vozač kamiona kraljevačkih registarskih oznaka naletio na nesretne ljude. Niška policija je uhapsila 46-godišnjeg G.B. iz Kraljeva zbog osnova sumnje izvršenog krivičnog djela, teško djelo protiv bezbjednosti u javnom saobraćaju.

-Sumnja se da je on danas upravljajući kamionom na auto – putu Niš – Beograd udario u kombi u zaustavnoj traci. Stradale su tri osobe iz kombija, a povrijeđeno je osam – saopštila je policija.

Osumnjičenom su odredili zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden uz krivičnu prijavu, Osnovnom javnom tužilaštvu.

Categories: Najnovije,Vijesti

Leave A Reply