Svjesni smo jednog velikog globalnog problema da postoje neki ljudii koji o svojoj djeci uopšte ne vode računa, i imamo situacije gdje su sirotišta stvarno puna napuštene djece, a sa druge strane imamo mnogo bračnih parova koji zbog nekih stvari ne mogu da dobiju djecu, a rado bi ih željeli.

Iako je medicina toliko napredovala, i da vrlo lako se može izvesti i vantjelesna oplodnja i vještačka oplodnja, to ipak ne uspijeva svaki put.

Imao mnogo slučajeva i na estradi gdje veliki broj pjevača ili pjevačica ne mogu da imaju djecu, a o tome stvarno veoma rijetko govore u javnosti.

Jedna od takvih je i poznata Branka Sovrlić koja je na vrhuncu svoje karijere bila devedesetih godina i koja u svojoj karijeri napravila nekoliko hitiova koji su i dan danas veoma slušani.

Ona je naime svoju karijeru prekinula, nakon što se udala jer je htjela vrijeme da posveti svojoj porodici, tačnije svom mužu i djeci koju je ona željela da ima.

Na svu žalost ta želja joj se nije ispunila, a onda su ona i nje suprug otvorili restoran koji je veoma uspješan i nakon toga su otvorili cijeli lanac pod svojim brendom.

Od tog biznisa oni zarađuju mnogo novca i može se reći da žive mnogo lagodno, ali nekoliko puta je Branka navodila u intervjuima kako jednu stvar koju ona želi nije dobila a to je da ima svoje potomstvo..

Kako vi ovo komentarišetE?

Preporuke