Strahota! Srušio se potporni zid u Srbiji, ovaj put potpuno: samo oblak prašine ostao nakon 3 obrušavanja - Lifesytledom

Strahota! Srušio se potporni zid u Srbiji, ovaj put potpuno: samo oblak prašine ostao nakon 3 obrušavanja

Klizište je uništilo u potpunosti jučer oko devet sati ujutro oko 500 kvadratnih metara betonske galerije

Stanovnici ogorčeni zbog stanja u kojem se nalazi zemlja

Radi se o potpornom zidu na Koridoru 10 koji se djelimično u prethodnih pet mjeseci obrušavao čak tri puta.

Klizište je uništilo oko 500 kvadratnih metara betonske galerije iznad mjesta gdje se desna traka novog autoputa gradi. Nije bilo radnika u blizini u trenutku kad se obrušavao beton, kamenje i zemlja, a očevici kažu da su prvo oblak prašine ugledali i kako niz brdo pada drveće.

Međutim, danas je još gora situacija zato što se zid u potpunosti urušio.

Reakcije na internetu

Uši sijeci, krpi du*e! Krpiti nov potporni zid 3 puta prije nego se otvori put? Pa zna i malo dijete da je to u najavi velika katastrofa! Sve to treba srušiti i kako valja uraditi za punu plaćenu cijenu, a ne da se na zemlju napljucka ono malo betona, smiješno izgleda i jadno a isto tako i očigledno da će da se obruši.

Ovdje se potporni zid urušio i opozicija od sreće likuje, a zaboravili su da su oni cijelu Srbiju urušili, do bankrota je doveli, preduzeća, vojsku… bilo sve urušeno.

Kakva kompanija (preko TENDERA izabrana) takav i kvalitet rada! A u Diznilendu se provodi naš Vazduplohov, Pariz… zato se i gura u propast ono malo naših kvalitetnih i starih firmi da bi nam ovako radili stranci! Bravo.

Mogao je ovuda ići bilo ko od nas sa porodicom i da se dogodi ovo. Bolje što se sad desilo, nego u trenutku kad bismo tim putem prolazili.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply