Naime, tema današnjeg članka je ni manje ni više nego Ceca Ražnatović koja je poznata srpska pevačica narodne muzike koja je uživala u izuzetnoj karijeri dugoj više od trideset godina. Pevala je mnoge hitove na top listama, a trenutno je i član žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezda Granda. Zbog brojnih događaja u njenom životu, vrlo je česta tema naših medija.

Devedesetih Cecin brak sa Željkom Ražnatovićem doveo ju je do vrha srpske muzičke scene zahvaljujući njegovim moćnim vezama. Par je imao dvoje dece, Veljka i Anastasiju, koji su još bili mali kada je Željko poginuo tokom tuče u beogradskom hotelu “Interkontinental”. Od tada, Ceca je svoj život posvetila podizanju dece, a uspela je da stvori dve uspešne odrasle osobe koje danas žive samostalno.

Za to što su Taša i Veljko poznati u velikoj meri zaslužni su njihovi slavni roditelji. To je dovelo do toga da ih mediji često prate i da imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Pre tri godine Veljko se oženio Bogdanom Rodić, koja je iz Titela, a par je tada dobio i prvog sina Željka. Oni trenutno željno iščekuju dolazak svog drugog djeteta, dečaka Krstana. Bogdana je počela da broji dane do njegovog rođenja i jako je uzbuđena.

Kako su objavili pojedini mediji, za samo petnaestak dana Cecina vila dočekaće novog člana, stvarajući uzbuđenje u celom domaćinstvu. Dok Bogdana obično bježi od očiju javnosti i radije izbjegava reflektore, nedavna objava na društvenim mrežama otkriva njen blistav osmeh, bezbrižno držanje i spremnost da po drugi put prihvati majčinstvo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here