Princ Hari i Megan Markl se često povezuju sa kraljevskim kraljevstvom u Londonu, ali su ušli u istoriju tako što su bili prvi članovi engleske krune koji su se odselili iz Bakingemske palate i preselili se u Los Anđeles u Americi. Na ovu odluku uticala je želja princa Harija da izbegne bilo kakve dalje sukobe sa svojom bakom kraljicom Elizabetom, koja mu je zapretila ultimatumom da će se pridržavati pravila ili odustati od privilegija koje donosi članstvo u kraljevskoj porodici.

Princ Hari je doneo odluku da se odluči za drugi izbor, a to je da se odrekne svih prava na engleski tron ​​koji su on ili njegovi potomci mogli imati. Ovaj izbor je napravljen u saradnji sa njegovom suprugom Megan Markl, a dogodio se pre tri godine kada su se preselili u Ameriku. Privatnost je navedena kao jedan od razloga njihove odluke da se odreknu kraljevskog statusa. Uprkos njihovoj želji za privatnošću, javnost ostaje fascinirana ovim zadivljujućim parom, a svaki njihov korak se pomno prati. Nedavno je pažnja bila usmjerena na trudnoću Angele Markle, a bilo je mnogo spekulacija o aktivnostima para. Jedna od takvih aktivnosti bila je posjeta suši baru u blizini njihove kuće u Montecitu u Kaliforniji, gdje su zajedno uživali u obroku. Princ Hari je očigledno bio zadovoljan iskustvom, a Megan je izgledala blistavo u divnoj prolećnoj haljini, upotpunjenoj papučama i šik torbicom.

Posmatrači su primijetili da princ Harry ima blago zaobljen stomak, što je dovelo do nagađanja da bi njegova supruga Meghan Markle mogla biti trudna. Dodatnu sumnju je i neobična kvrga na njenom struku, pri čemu neki vjeruju da je u pitanju kaiš, a drugi misle da je to znak treće trudnoće. Meghanino odsustvo sa nedavnog krunisanja Čarlsa III i kraljice Kamile takođe je podstaklo glasine, iako je poznato da je putovala avionom u poodmakloj fazi trudnoće sa svojim prvim detetom. Par nije potvrdio niti demantovao te glasine, samo je naveo da je Meghanino odsustvo bilo zbog rođendana njihovog sina Adama.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here