Ćerka proslavljenog muzičara Harisa Đinovića postala je predmet velikog interesovanja kako medija, tako i javnosti, a njene romantične afere su bile u fokusu razgovora skoro cijelu godinu. Posebno je fascinantno njeno hrabro držanje, koje joj je privuklo brojne pratioce na platformama društvenih mreža, gdje često dijeli sugestivne slike. Iako njen otac ne voli da objavljuje takve slike, prepoznaje da je sada odrasla i da ima pravo da se izražava na način koji je u skladu sa savremenim običajima mladih.

I pored negodovanja roditelja, kćerka Harisa i Meline Džinović, po imenu Đina, ima jasnu viziju svoje budućnosti i ide iskoračima ka ostvarenju svojih ciljeva. Otišla je na platforme društvenih medija kao što su Instagram i Tik Tok, što njeni roditelji ne odobravaju, ali je aktivno uključena u ove zajednice. Sa preko 125.000 pratilaca, Đina je veoma popularna među svojim vršnjacima i brzo je postala renomirana blogerka.

Nedavno je objavljeno da je Đina morala da se riješi nekoliko fotografija koje je objavila jer su mediji negativno reagirali na njih, posebno one na kojima su njeni bivši dečki. Uprkos ovom neuspehu, donela je odluku da zadrži slike na kojima je prikazana samo ona ili njen brat Khan. Danas često postavlja fotografije na društvene mreže na kojima se bavi modelom za kameru, a to često dovodi do toga da ljudi komentarišu njen zadivljujući izgled i zadivljujući izgled.

Ginin Instagram nalog nudi svojim pratiocima ekskluzivan pogled na njen život, prikazujući njene sezonske aktivnosti, omiljene destinacije za noćni život, njenu sadašnju drugu osobu, pa čak i otkriva neke porodične tajne koje su prethodno bile skrivene. Njene objave su takođe otkrile raskošnu vilu renomiranog muzičara i dizajnera, što je izazvalo izliv pozitivnih povratnih informacija na društvenim mrežama. Ovo označava početni slučaj u kojem je javnosti odobren pristup takvim informacijama putem njenog profila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here