Kada pomenemo Marinka Rokvića uvijek pomislimo na jednu legendu narodne muzke u reginu, ali isto tako i jednog velikog gospodina i kavalira, a kako možemo da primjetimo jeste da je i svoje sinove naučio takvim manirima.

Kada je Marinko u pitanju za nejga je odavno poznato da je on veoma vezan za svoju porodicu, ali i njemu se znala desiti neka afera, pa su mediji od toga htjeli da naprave senzaciju, tačnije do toga da on ima vanbračnog sina, ali im to nije pošlo za rukom, dok Marinko to nikada nije porekao nego je u dobrim odnosima sa njim i sa njegovom porodicom.

Što se tiče posljednjih nekoliko godina, on se nekeko povukao sa muzičke scene, jer je nekako želio da se se posveti unucima i porodici, a i kada je u pitanju njegovo zdravlje i tu se dobro drži.

Isto tako on je u toku ove pandemije bio veoma odgovoran i nije želio da nastupa ni po koju cijenu jer je želio da sačuva svoju porodicu

Međutim, nedavno se pojavila jedna vijest koja je njegove fanove baš zabrinula, a to je dca je Marinko imao htinu operaciju, a sve to je medijama potvrdio i njegov sin Nikola, koji je istakao kako se nada da će biti bolje i dobro.

Ono što saznajemo jeste da je on otišao na jednu rutinsku kontolru zbog koje je završio an operacionom stolu, mada još uvijek razlog te operacije nije poznat javnosti.

Njegova supruga Slavica se ne javlja na pozive novinara jer želi da sačuva privatnost svoje porodice.

.Vaš komentar?

Preporuke