Svakodnevno nam pristižu vijesti o smrtima brojnih poznatih ličnosti , koje su obilježile naše odrastanje , zaljubljivanje , tugovanje i još mnogo toga. Nižu se crne vijesti , a mi to sve teže podnosimo , jer se akumuliraju učinci sve tužnost što nam se dešava. Nedavno smo se morali suočiti sa smrću nama svima dragog i poznatog Đorđa Balaševića uz čiju smo muziku formirali svoje živote i živjeli djetinjstva.

 

 

Međutim sve te vijesti nas pomjeraju iz cipela , a ništa ne možemo uraditi po tom pitanju. Sa druge strane strada je u velikom problemu jer nema posla za njih za vrijeme ove pandemije bas i nema posla , maksimalne su restrikcije, međutim brojni se snalaze , pa je tako darko Lazić bio u središtu jedne korona žurke u kućnom izdanju , za što će vjerovatno biti sankcionisan od strane države. Drugi imaju zalihe nivaca za dva života pa ih ovo ne pogađa ni najmanje , ali uvijek ima negativnih posljedica. A one su danas zanemarivanje primarnog zdravlja.

 

 

Danas govorimo o zdravlju Bore Čorbe , koji je frontmen grupe Riblja Čorba ,on naime nema problema sa zdravljem zbog virusa i pandemije , njemu je ne tako davno otkriveno  da boluje od maligne bolesti prostate . On se već neko vrijeme liječi , ali prognoze nisu tako bajne . Jer ova bolest je sama po sebi nepredvidiva , ali nade ima , ukoliko s ena vrijeme otkrije , a nadamo se da Bora jeste i da će ova legenda još uvijek biti među nama , još dugo.