Vijest da je legenda narodne muzike Haris Džinović preminuo odjeknula je regionon ali i svijetom. Objavljena je njegova fotografija i informacija da je umro od posljedica korona virusa. Melina ne može sebi da dođe i u šoku je.

Naime radi se o tome da se na jednom privatnom nalogu na društvenoj mreži pojavila vijest da je legenda narodne muzike Haris Džinović preminuo usljed posljedica korona virusom. Nakon te objave uslijedio je šok za javnost, jer je proteklih godinu dana smo imali gubitke od kojih se još nismo oporavili. Informacija je odjeknula, a riječi iskazivanja tuge i bola su pristizale. Svi mediju su odmah prenijeli vijest, a pokušavali su da stupe u kontakt s porodicom popularnog pjevača ali nisu mogli da dobiju nikakve povratne informacije.

Melina nije stizala da se javi na telefon koliko je poziva imala, a i Haris je odlučio da se javlja na telefon što je svima bilo šokantno i u nevjerici su razgovarali sa popularnim pjevačem.

Melina je željela da obavijesti policiju i da  pokrenu tužbu protiv osobe oja je stojala iza objave, no Haris je bio trenutak razuma koji je povukao ručnu i odlučio da ipak neće angažirati advokata.

On smatra da je ovo sve greška i da je dokaz tome što je ta osoba odmah izbrisala fotografiju i javno se izvinula i objasnila šta se dogodilo. Najbitnije je da je Haris dobro zajedno sa svojom porodicom i svi priželjkuju njegove nove pjesme ali i koncerte kojih su željni.