Stavio običnu plastičnu flašu na sredinu krova - riješio jedan od najčešćih problema koje vlasnici kuća imaju - Lifesytledom

Stavio običnu plastičnu flašu na sredinu krova – riješio jedan od najčešćih problema koje vlasnici kuća imaju

NA INTERNETU MOŽEMO PRONAĆI DANAS BROJNE TRIKOVE KOJI NAM SVAKODNEVNO MOGU BITI OD POMOĆI. U ČUDU OSTANEMO KADA VIDIMO ŠTA MOŽEMO DA ISKORISTIMO SVE DA BISMO NEŠTO KORISNO ZA SEBE ILI DOM NAPRAVILI.

Odlučili smo za vas predstaviti jedan odličan trik, projekti uradi sam su uvijek dobrodošli, vjerujemo da ćete i sada biti zadovoljni sa ovim sjajnim trikom koji će vam pomoći. Sada pogledajte u nastavku o čemu se radi:

Itekako vam može poslužiti plastična flaša, ono što svakome problem predstavlja su ostave ili šuše u kojima je loše osvjetljenje često. Prostor koji možete osvijetliti na veoma jednostavan način. U tom slučaju plastičnu flašu običnu uzmite, a sam trik je jednostavan tako.

Potrebna vam je flaša ona od dva litra, kao i obična voda.

To funkcioniše tako što ćete flašu sa vodom uzeti, na krov staviti. Flašu na krov ćete staviti, pa će ta svjetlost u flaši da se skuplja. Reflektovati će se potom flaša u prostoriju tu, a na taj način će flaša da osivjetli tu prostoriju mnogo više. Postavite je na isti način kao što je na slici gore prikazano. Povremeno mijenjajte tu flašu, trik koji će vam pomoći da ukoliko vam nije pri ruci sijalica ili imate nekih poteškoća sa osvjetljenjem, čisto da znate.

Categories: Najnovije

Leave A Reply