Na prirodan način pobijedite zatvor.

Na prirodan način možete riješiti problem i poremećaj zatvora i tvrde stolice, unosite mlijeko a mi ćemo vam dati i kombinaciju mlijeka sa drugim sastojcima.

Stanje u kojem osoba ima neugodno ili rijetko pražnjenje crijeva je zatvor stolice koji se stručno naziva OPSTIPACIJA.

To je česta zdrastvena tegoba koja se kod ljudi javlja, a obzirom na podatak, svaka treća eventualno četvrta osoba na svijetu ima poteškoće sa zatvorom.

Zatvor je poremećaj u radu crijeva, a dešava se kad osoba nedjeljko ima manje od tri pražnjena, uzrokuje onda problem kao što je bol u stomaku, vrtoglavica, mučnina ili nadutost.

Poremećaj koji prati i tvrda stolica uglavnom, imamo akutni i hronični zatvor.

Ipak, ako prirodne sastojke iskombinujete sa mlijekom, sigurno će vam to pomoći u rješavanju vašeg problema:

Sastojci koji će vam biti potrebni su sljedeći:

– pola šolje svježeg mlijeka

– dvije žlice vode

– dvije žlice jabučnog sirćeta

Pripremiti ćete veoma lagano, dovoljno je pomiješati samo dvije žlice vode i dvije žlice jabučnog sirćeta, a potom ćete u tu dobijenu smjesu dodati i pola šolje svježeg mlijeka, svako jutro pijte na prazan stomak, odnosno kad god osjetite potrebu.

Sirće od jabuka pomaže u rješavanju vašeg problema, ali ne samo to, nego će vam poboljšati i vaš metabolizam. Ovo će vam pomoći da se oslobodite i viška kilograma koji imate.

Dijelite ovaj članak sa vašim prijateljima, da biste i njima mogli pomoći riješiti ovaj problem ako imaju. Sigurno da će im dobro doći kad pročitaju, mogu preporučiti nekome, ili iskoristiti za sebe

Advertisement