Vrlo dobro se zna da je u posljednje vrijeme jako veliki trend da se mlade djevojke udaju za starije muškarce. Rijetko tu ima bilo kakve ljubavi, većinom je u pitanju financijska korist, jer će on kad tad da umre, a njoj ostaaje sva njegova ušteđevima kaao i imovina. Uglavnom su te vremenske razlike po 5,10 ili 20 godina, ali danas vam donosimo jednu razliku u godinama koja po nama nije nikako normalno.

Svi ste vidjeli naslov i sve vam je jasno. Pitate se kako je uopšte još živ? Jeste, i to je više nego vitalan u tom pogledu. Jednostavno je htio nešto mlađu ribu, pa je našao ni manje ni više preko 70 godina mlađu. Pitate se gdje je toj ženi pamet? Baš o tome danas govorimo, i donosimo vam odgovor na ovo jako škakljivo pitanje.

Kada je ova priča koju vam danas prenosimo izašla u medije i na društvene mreže, one su naprosto eksplodirale, i postale su viralne u roku od 24 sata. Sve se ovo odigralo u dalekoj Indoneziji, gdje su ovakvi brakovi sve učestaliji. Ona se zove Alu Alang i ima 30 godine, dok on ima vjerovali ili ne čak 103 ljeta iza sebe i ime mu je Paung Kate.Da, istina je, vjenčanje je danas održano u njegovoj kući, rekao je novinarima njegov prvi rođak. Jako su sretni i veseli zbog svega toga, da se ne lažemo. Inače on je izbjeglica iz Holandije, a stariji je od nje preko 100 godina, jer mu datum i godina rođenja nisu baš validni, dok je mlada ispod 30 e godine života. 

Preporuke