Stao na putu da starici zamijeni gumu – tek kad je stigao kući shvatio šta mu je ona uradila - Lifesytledom

Stao na putu da starici zamijeni gumu – tek kad je stigao kući shvatio šta mu je ona uradila

Rijetko ćete danas vidjeti ljubaznost stranaca! Mnogo puta se razočaramo u ljude, pa kad nam jedna anegdota učini nešto dobro, iznenadi nas.Pogledajte što se dogodilo s starijom ženom koja je imala problem s automobilom jer je imala gustu gumu!

Dok se vozio selom, ugledao je staricu čiji je automobil stajao na cesti. Mislio je da joj treba pomoć i krenuo je prema njoj, a žena se uplašila kad je vidjela da se približava. Hoće li joj nauditi ?! Zašto bi vam itko samo priskočio u pomoć? Potom ga je pustila da pogleda njezinu napuhanu gumu jer nije znala što bi.

“Ovdje sam da vam pomognem, damo, ne bojte se!”, Rekao je muškarac, a prije nego što je starica shvatila što se događa, iz auta je donio rezervnu gumu i bacio je na posao.

Starica mu se zahvalila i ponudila da mu plati. Naravno, nije želio naplaćivati ​​ovu uslugu. Umjesto toga, rekao joj je: “Sljedeći put kad vidiš nekoga u nevolji, pomozi mu. Pomislite samo na Bryana Andersona i pomislite da ste mi platili uslugu. ”

Zatim je svratila da nešto pojede, pa bi nastavila dalje. Konobarica joj je ponudila ručnik kako bi osušila kosu jer je mokra. U tom je trenutku primijetila da je konobarica u kasnoj trudnoći. Iako je vjerojatno bila iscrpljena, konobarica je izgledala ugodno kao i najdivnija osoba na svijetu.

Starica je naručila limunadu i brzo popila. Tada se sjetila Bryana Andersona. Za limunadu je platila 100 dolara, dok je konobarica zarađivala, izašla iz šanka i odvezla se.ž

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply