STANIVUKOVIĆ:"Uhapsio sam danas sam sebe, A DRUGE ĆU GRAĐANE U PETAK, KAKO BISMO MOGLI POMOĆI RADU INSTITUCIJA I KAKO BI STABILNIJA BILA rEPUBLIKA SRPSKA" - Lifesytledom

STANIVUKOVIĆ:”Uhapsio sam danas sam sebe, A DRUGE ĆU GRAĐANE U PETAK, KAKO BISMO MOGLI POMOĆI RADU INSTITUCIJA I KAKO BI STABILNIJA BILA rEPUBLIKA SRPSKA”

U petak je Stanivuković najavio jedno kolektivno hapšenje i to 25. januara u 17 sati, a lokacija je Trg Krajine.

“Sam sebe sam danas uhapsio, a druge ću građane u petak, kako bismo mogli pomoći radovima institucije i kako bi stabilnija bila Republika Srpska”, tako nam je poslanik poručio Draško Staniv uković u NSRS.

“Svi građani bi trebali osjetiti već godinama da imaju vezane ruke i da u petak budu nemoćni da im zvanično na ruke stavimo lisice i da svoj status potvrde”, sve sam ih pozvao Stanivuković.

“Isko mi na rukama svi nemamo zvanično lisice, one su vezane već decenijama na našim rukama. Ljudi su u strahu i ne smiju da kaže šta misle, ruke su od raznoraznih uticaja nam svezane a to sve svakodnevno i trpimo, sve češće ruke samo podižemo samo kako bi svojoj djeci mahnuli koja iz zemlje odlaze”, on je u tome svemu dodao.

stanivukovic-1“Sutra se u ovoj situaciji može da nađe bilo ko i da bitku sopstvenu bije kao i problem koji nije vaš, to sve sutra može da postane dio vašeg života i svakodnevnice. zato potrebno je da se oslobodite od tih okova i lanaca koji vas sve više i više stežu”, tako je Stanivuković zakiljučio.

 

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply