Poznata voditeljka Jovana Jeremić je dosta pažnje privukla od javnosti u trenutku kada je ona poslije čak deset godina rada na televiziji Hepi odlučila dati otkaz, dok je ona otkrila da su sve te glasine tačne i da je zbog transfera uspjela sebi da obezbjedi krov nad glavom.

“Mogu da kažem da mi je taj transfer mnogo pomogao i da sam riješila svoje stambeno pitanje, što je meni bilo najvažnije, iskreno da vam kažem. Ja nisam ništa dobila na tacni ni od koga, pa ni od svojih roditelja ili od svoga muža i svojim znanjem i trudom sam stekla sve i da mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću raditi u svome životu”, rekla je Jovana i nastavila:

“Ja sam znala da će se sav taj moj trud i rad u jednom trenutku u životu da pokaže kao nešto veoma dobro i ja moram reći da deset godina nisam išla na godišnji odmor, pa me niste mogli vidjeti na luksuznim destinacijama kao Maldivi i Zanzibar, nego samo na informativnoj redakciji i malim ekranima”, istakla je Jovana i otkrila svima kako to izgleda njena nova nekretnina.

“Ja sam cilj kojeg sam zadala ostvarila i sve kako vrijeme prolazi, ja ću biti skromnija i normalnija,a taj stan će da bude blizu vode i crkve jer tu moja duša nalazi mir. Ja sam izabrala stan od 45 kvadrata koji ima spavaću sobu, dnevni boravak, kupatilo, kuhinju i terasu. To će meni da bude dovoljno i tu ću moći da uživam sa svojom porodicom kada ne radim”, izjavila je Jovana.